نانوتجارت پایگاه اطلاعات شرکت ها، فروشگاه ها و قطعات صنعتی
فورس کمپرسور اجاره انواع کمپرسورهای صنعتی و فروش کمپرسور
دفعات بازدید : 47098
Select Language
ENGLISH | | PERSIAN
دفعات بازدید 47098
قیمت: توافقی
كمپرسور كمپرسور
,واردکننده,تولید کننده,عمده فروش,
شمال‌ تهران
021-55417416
021-55412094
info@forcecompressor.ir
قیمت: توافقی

كمپرسور

(compressor)

کمپرسور دستگاهی مکانیکی برای افزایش فشار سیالات تراکم‌پذیر مانند هوا است. این دستگاه انرژی مکانیکی را به انرژی پتانسیل فشاری تبدیل می‌کند. کمپرسورها به دو دسته اصلی جابه‌جایی مثبت مانند پیستونی و اسکرو و دینامیک مانند سانتریفیوژ تقسیم می‌شوند. فشار خروجی می‌تواند از چند بار تا صدها بار متغیر باشد. دبی حجمی آن از کمتر از ۱۰۰ تا بیش از ۵۰,۰۰۰ لیتر بر دقیقه قابل طراحی است. راندمان انرژی یکی از پارامترهای کلیدی در انتخاب این تجهیزات است. کمپرسورهای مدرن مجهز به سیستم‌های کنترل هوشمند برای بهینه‌سازی مصرف هستند.

ساختار کلی شامل موتور محرک، واحد تراکم، سیستم خنک‌کاری و تجهیزات کنترل است. موتورهای الکتریکی سه‌فاز با استاندارد راندمان IE3 یا IE4 رایج‌ترین محرک هستند. در مدل‌های بزرگ، سیستم خنک‌کاری ممکن است آبی یا هواخنک باشد. فیلترهای ورودی با راندمان ۹۹.۹٪ از ورود ذرات به محفظه تراکم جلوگیری می‌کنند. مخزن ذخیره‌سازی هوا فشار سیستم را پایدار و نوسانات را کاهش می‌دهد. این تجهیزات در صنایعی مانند خودروسازی، غذایی، دارویی و معادن حیاتی هستند. نگهداری دوره‌ی منظم بر اساس ساعات کارکرد برای عملکرد مطمئن ضروری است.

كمپرسور

نحوه تست سلامت کمپرسور

برای تست سلامت کمپرسور ابتدا برق دستگاه را قطع و فشار سیستم را تخلیه کنید. مقاومت سیم‌پیچ‌ها Start, Run, Common را با اهم‌متر اندازه‌گیری کنید. مقادیر باید مطابق دیتاشیت سازنده باشد و بین هیچ دو ترمینال اتصال کوتاه یا مدار باز وجود نداشته باشد. عیوب عایقی را با مگاوم‌تر بین سیم‌پیچ‌ها و بدنه چک کنید. مقاومت باید بالای 1 مگااهم باشد. عملکرد مکانیکی را با چرخاندن دستی شفت و شنیدن صدای قرقره آزاد تست کنید. هنگام راه‌اندازی، جریان راه‌اندازی و کارکرد را با آمپرمتر کلمپی اندازه‌گیری و با مقدار نامی مقایسه کنید. دمای کاری کمپرسور نباید از حد مجاز معمولاً ۷۰-۹۰°C بیشتر شود. وجود صدای غیرعادی مانند تقه یا سایش نشانه سایش داخلی است. در نهایت، تست نشتی روغن و گاز با دتکتور انجام می‌شود.

اطلاعات صنعتی خود را بالا ببرید
I N F O @ N A N O T E J A R A T . C O M | 0 9 1 2 5 0 3 0 0 7 1
نانوتجارت پایگاه اطلاعات صنعتی
کلیه حقوق متعلق به نانوتجارت است
Copyright 2026 - All rights reserved