,,تولید کننده,عمده فروش,خرده فروش | |
شمال تهران | ![]() |
021-55429480 | ![]() |
02155401754 | ![]() |
ajaxbolt | ![]() |
hex@ajaxbolt.com | ![]() |
پیچ آلن استیل A2 سر استوانه سایز 12 طول 50 میلیمتر از فولاد ضد زنگ آستنیتی گرید A2-70 تولید می شود و وزن تقریبی آن حدود 45 تا 48 گرم است. مقاومت کششی این پیچ حدود 700 مگاپاسکال و مقاومت برشی آن نزدیک به 450 مگاپاسکال می باشد. طراحی سر استوانه ای با شیار آلن امکان توزیع یکنواخت نیرو و مونتاژ سریع در اتصالات متوسط تا سنگین را فراهم می کند.
در محیط های خورنده، پیچ آلن استیل A2 سایز 12 طول 50 دارای مقاومت عالی در برابر زنگ زدگی است و حاوی 17 تا 19 درصد کروم و 8 تا 10 درصد نیکل می باشد. این ترکیب آلیاژی لایه غیرفعال محافظتی ایجاد می کند و در شرایط صنعتی مرطوب یا نیمه خورنده عملکرد طولانی مدت دارد. تست اسپری نمک ASTM B117 نشان می دهد که پیچ می تواند بیش از 500 ساعت مقاومت کند.
مقاومت سایشی پیچ بالا بوده و سطح رزوه ها در برابر اصطکاک و بارگذاری تکراری دوام زیادی دارد. طول رزوه و عمق دنده مطابق استاندارد ISO 4762 طراحی شده است تا بار به صورت یکنواخت منتقل شود. رنگ پیچ به صورت طبیعی نقره ای فولادی است و پوشش اضافی نیاز ندارد. این ویژگی ها باعث می شود پیچ آلن استیل A2 سایز 12 طول 50 در صنایع نفت و گاز، ماشین آلات صنعتی و سازه های فلزی سنگین کاربرد گسترده داشته باشد.