نانوتجارت پایگاه اطلاعات شرکت ها، فروشگاه ها و قطعات صنعتی
صنایع ماشین سازی مسائلی
دفعات بازدید : 256547
Select Language
ENGLISH | | PERSIAN
دفعات بازدید 256547
قیمت: توافقی
دستگاه بسته بندی سر قلیان دستگاه بسته بندی سر قلیان
,,تولید کننده,,
اصفهان
031-35723006
031-35723007
info@masaelimachine.com
قیمت: توافقی

دستگاه بسته بندی سر قلیان

(Packing machine)

دستگاه بسته‌بندی سر قلیان از سازه فولادی با پوشش پلی‌اورتان صنعتی ساخته شده است. ابعاد دستگاه ۲۲۰۰ در ۹۵۰ در ۱۶۰۰ میلی‌متر با وزن خالص ۵۵۰ کیلوگرم است. سرعت بسته‌بندی بین ۴۰ تا ۷۰ بسته در دقیقه برای کارتریج‌های ۵۰ گرمی تنظیم می‌شود. از فیلم بسته‌بندی حساس به فشار PSA با عرض ۳۰۰ میلی‌متر و ضخامت ۶۰ میکرون استفاده می‌کند. سیستم چشمی CCD با دقت ۰.۱ میلی‌متر موقعیت سر قلیان را برای بسته‌بندی دقیق شناسایی می‌کند. تمامی اجزای تماس مستقیم با محصول از مواد فودگرید تایید شده FDA ساخته شده‌اند.

سیستم پرکن گراویتی با کانال‌های استیل ضدزنگ، انتقال مواد تنباکو را مدیریت می‌کند. درزگیر مکانیکی پنوماتیکی با فشار ۶ بار، درزهای یکنواخت و مقاوم ایجاد می‌کند. قیف ویبره با کنترل فرکانس متغیر، تراکم مواد را در کارتریج استاندارد می‌کند. دستگاه مجهز به سیستم بازرسی وزنی با دقت ±۰.۲ گرم برای رد بسته‌های نادرست است. یک واحد چاپگر حرارتی تاریخ تولید و انقضا را روی فیلم حک می‌کند. برق مصرفی دستگاه ۷.۵ کیلووات با اتصال به شبکه ۲۲۰ ولت تک فاز و ۵۰ هرتز می‌باشد.

دستگاه بسته بندی سر قلیان

نکات مهم در خرید دستگاه بسته‌بندی سر قلیان

خرید دستگاه بسته‌بندی سر قلیان نیازمند توجه به ویژگی‌های خاص این محصول حساس و ظریف است. دستگاه باید قابلیت تغذیه آرام و بدون آسیب سرامیکی سر قلیان را داشته باشد. سیستم بسته‌بندی باید ضد خش و با قابلیت استفاده از فیلم‌های محافظ نرم مانند بابل رپ باشد. سرعت دستگاه باید متوسط حدود ۲۰-۶۰ بسته در دقیقه و قابل کنترل دقیق باشد. ابعاد بسته نهایی باید کاملاً قابل تنظیم برای سایزهای مختلف سر قلیان باشد. جنس قطعات در تماس با محصول باید غیرساینده و بهداشتی استنلس استیل یا پلاستیک درجه غذایی انتخاب شود. گواهی‌های ایمنی الکتریکی CE و عدم تولید الکتریسیته ساکن در دستگاه ضروری است. خدمات پس از فروش تخصصی و در دسترس بودن قطعات یدکی برای این دستگاه ویژه حیاتی است. تست عملی با نمونه واقعی محصول پیش از خرید اکیداً توصیه می‌شود.

اطلاعات صنعتی خود را بالا ببرید
I N F O @ N A N O T E J A R A T . C O M | 0 9 1 2 5 0 3 0 0 7 1
نانوتجارت پایگاه اطلاعات صنعتی
کلیه حقوق متعلق به نانوتجارت است
Copyright 2026 - All rights reserved