نانوتجارت پایگاه اطلاعات شرکت ها، فروشگاه ها و قطعات صنعتی
شرکت بهتراشان سپاهان
دفعات بازدید : 53767
Select Language
ENGLISH | | PERSIAN
دفعات بازدید 53767
قیمت: توافقی
شیر کلکتوری کوپلی شیر کلکتوری کوپلی
,,تولید کننده,عمده فروش,خرده فروش
اصفهان
0311-3326704
0311-2260183
arani.peyman@gmail.com
قیمت: توافقی

شیر کلکتوری کوپلی

(Ball valve)
  • نوع : 16*1/2_20*1/2

شیر کلکتوری کوپلی تجهیز کنترلی برای قطع و تنظیم جریان در سیستم های گرمایش از کف و توزیع آب است. بدنه معمولا از برنج فورج شده CW617N با استحکام کششی حدود 350 تا 500 مگاپاسکال تولید می شود. فشار کاری مجاز بین 10 تا 16 بار و فشار تست تا 24 بار تعریف می گردد. دمای کاری سیال از 5 تا 95 درجه سانتی گراد و حداکثر دمای لحظه ای تا 110 درجه سانتی گراد است. اتصال کوپلی عموما سایز 16 تا 20 میلی متر با رزوه یوروکن 3 4 اینچ طراحی می شود. ضریب نشتی مجاز کمتر از 0.1 میلی لیتر بر دقیقه در فشار نامی تعیین می گردد.

ساختار شیر شامل بدنه، ساقه برنجی ماشینکاری شده، اورینگ EPDM و مهره کوپلی برنجی است. زاویه چرخش دسته معمولا 90 درجه و گشتاور عملکردی کمتر از 5 نیوتن متر در نظر گرفته می شود. افت فشار در حالت کاملا باز کمتر از 0.3 بار در دبی 2 متر مکعب بر ساعت طراحی می گردد. آب بندی ساقه با دو اورینگ مستقل برای افزایش ایمنی انجام می شود. پوشش سطحی نیکل با ضخامت 10 تا 20 میکرون مقاومت خوردگی را افزایش می دهد. کنترل کیفیت شامل تست هیدرواستاتیک، آزمون سیکل باز و بسته تا 5000 سیکل و بازرسی ابعادی دقیق است.شیر برقی

شیر کلکتوری کوپلی

راهنمای انتخاب سایز مناسب شیر کلکتوری کوپلی

انتخاب سایز مناسب شیر کلکتوری کوپلی باید بر اساس قطر لوله، دبی طراحی و افت فشار مجاز انجام شود. ابتدا قطر خارجی لوله پنج لایه یا PEX را اندازه گیری کنید؛ سایزهای رایج 16×2، 20×2 و 25×2 میلیمتر هستند. سایز رزوه ورودی کلکتور معمولا 1/2 یا 3/4 اینچ بوده و باید با رزوه خروجی کلکتور تطابق کامل داشته باشد. دبی هر مدار گرمایشی معمولا بین 1 تا 3 لیتر بر دقیقه است و قطر داخلی شیر باید افت فشار کمتر از 0.1 بار ایجاد کند. فشار کاری استاندارد شیرهای برنجی کوپلی بین 10 تا 16 بار و دمای مجاز تا 95 درجه سانتیگراد است. استفاده از اورینگ مقاوم در برابر دمای بالا و آب سخت عمر آب بندی را افزایش می دهد. در پروژه های بزرگ، محاسبه سایز بر اساس سرعت جریان کمتر از 1.5 متر بر ثانیه توصیه می شود تا نویز و افت فشار کنترل گردد.

اطلاعات صنعتی خود را بالا ببرید
I N F O @ N A N O T E J A R A T . C O M | 0 9 1 2 5 0 3 0 0 7 1
نانوتجارت پایگاه اطلاعات صنعتی
کلیه حقوق متعلق به نانوتجارت است
Copyright 2026 - All rights reserved